Albirea dintilor

Estetica

Albirea dintilor

Este unul dintre cele mai cerute tratamente in cosmetica dentara si este o metoda facila, noninvaziva, de a schimba culoarea naturala a smaltului, un mod ideal de a infrumuseta un zambet.

Zambetul, curcubeul lacrimilor   ( Jules Renard, 1864-1910)

Cunoscut este  faptul ca dintii isi pot schimba culoarea naturala prin administrarea unor medicamente, fluorizari excesive, consumul de vin rosu, cola, ceai, cafea,  fumat, efectuarea unor tratamente la nivelul dintilor sau pur si simplu in urma procesului natural de imbatranire.

dinti galbeni vs dinti albi

Procedeul de albire are efect doar asupra dintilor naturali, iar acolo unde exista lucrari sau obturatii vechi, cu culori indoielnice, este bine de a se schimba acestea, pentru a obtine un rezultat deosebit si uniform.

 dinti albi precum margelele

Sunt mai multe procedee de albire a dintilor, de la cele mai simple si la indemana, pana la unele mai complexe, executate numai in cabinetul dentar, sub supravegerea medicului.

Procedee de albire a dintilor

Gume si paste de albire – le-am bagat in aceeasi categorie, deoarece pacientul le poate procura usor de la farmacie sau supermarket, oricine  le poate folosi, dar si efectul de albire al acestora este, daca nu minim, aproape inexistent

Stripsuri de albire – benzi impregnate cu substante active de albire a dintilor (hydrogen peroxide), care se cumpara de la farmacie sau de la firme de profil si care se aplica pe exteriorul dintilor, o banda superior, cealalta inferior, se dizolva in gura in decurs de aprox. 5 min, iar efectul de albire este imediat, dar numai pentru cateva ore. Este posibil, daca se folosesc zilnic, in decurs de 2-3 saptamani, sa albeasca dintii cu cateva (putine) nuante de alb. Ideale de folosit cu cateva minute inainte de intalniri importante, sedinte foto,etc.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou