Modele de coafuri scurte daca ai fata rotunda

Estetica

Modele de coafuri scurte daca ai fata rotunda

Tunsorile scurte pentru fetele rotunde sunt unele dintre cele mai versatile si se potrivesc de minune pentru a-ti accentua forma fetei. Femeile care au fata rotunda isi doresc coafuri perfecte.

Modele de coafuri scurte

Stilurile de coafuri Pixie fac parte din categoria tunsorilor scurte trendy. Doua dintre acestea accentueaza in mod special aceasta forma a fetei. Ambele includ breton. Unul dintre modelele de breton este  doar o suvita lejera pieptanata pe frunte.

Cealalta varianta este bretonul des, egal, care acopera toata fruntea. Iti va da un aspect fabulos. Aceste modele de coafuri sunt gratioase si elegante. Sunt perfecte pentru ocaziile formale, dar se potrivesc foarte bine si la evenimentele obisnuite.

coafuri bob
Bobul este o coafura potrivita pentru fetele rotunde. Tunsorile bob presupun si breton aranjat intr-un anume fel. Bretonul drept defineste aceasta tunsoare. Unele femei adora aceasta tunsoare cu carare intr-o parte.  Unul dintre motivele pentru care acest stil este foarte popular este ca iti da un aspect foarte tineresc.

Un bob dragut cu o carare intr-o parte nu va trece neobservat. In functie de unghiul tunsorii, acest stil iti va pune in valoare forma fetei.

Exista multe modele de coafuri pentru parul scurt, iar tu nu trebuie decat sa-l alegi pe cel potrivit fetei tale si stilului tau.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou