Lucrurile marunte inseamna mult intr-o relatie

In doi

Lucrurile marunte inseamna mult intr-o relatie

Barbatul crede sincer ca lucrurile marunte pe care le face pentru Ea sunt neinsemnate in comparatie cu cele mari. Unii barbati incep prin a face gesturi marunte, dar dupa ce procedeaza astfel de mai multe ori, se opresc. Dintr-un instinct misterios, ei incep sa-si concentreze energia asupra unei fapte importante… din punctul lor de vedere.

Unii barbati neglijeaza acele mici maruntisuri necesare unei femei pentru a se simti bine intr-o relatie. Pentru a multumi o femeie, barbatul trebuie sa inteleaga de ce are ea nevoie pentru a se simti iubita si sustinuta.

Femeile au nevoie de numeroase dovezi de afectiune pentru a se simti iubite. Pentru un barbat, acest lucru poate fi extrem de greu de inteles.

Dorintele partenerilor implicati intr-o relatie sentimentala

Multi oameni apreciaza la partener anumite gesturi sau lucruri. Printre acestea se pot numara urmatoarele: partenerul face cafeaua dimineata, aduce ziarul, iti curata haina in cazul in care ai scame pe umeri, se spala pe dinti inainte de culcare, cateodata iti pune rufele la spalat, te intreaba cum a fost ziua care a trecut, te intreaba cum ai dormit sau merge la sala de forta sa faceti sport impreuna.

relatie de cuplu

Sunt lucruri marunte, am putea spune, dar ele au o importanta majora. Fiecare trebuie sa se concentreze macar asupra unor lucruri din cele enumerate mai sus. Prin prezenta unor astfel de gesturi in viata de zi cu zi se construieste o relatie fericita.

Pentru a forma un cuplu solid este vital, spun psihologii, sa avem aceleasi vise, aceleasi idealuri sau idei despre educarea copilului sau despre viitor, spre exemplu. Este de ajuns sa iubim aceeasi muzica sau mancare. Ceea ce conteaza este comunicarea si respectul fata de sine si fata de persoana care ne este alaturi. Nu conteaza ca unul este introvertit si celalalt mai exuberant.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou