O noua tendinta sexuala: celibatul!

Sexperiente

O noua tendinta sexuala: celibatul!

Sexul este un aspect important in viata oricarei persoane, dar ce zici de o mica pauza. Si totul in vederea reorganizarii vietii tale!

Saptamana aceasta un articol din New York Post ne aduce la cunostinta faptul ca un numar tot mai mare de locuitoare ale New York-ului aleg sa tina post in ceea ce priveste sexul. Da, devin celibatare pentru doua saptamani, o luna sau chiar  mai mult. Unele fac si pacturi cu ele insele de genul “fara sex pana semnez cu o casa de discuri” sau “fara sex pana ma casatoresc”. Chiar si Lady Gaga a anuntat ca este celibatara.

Femeile despre care vorbeste articolul din Post au ales purificarea prin celibat pentru a-si redobandi concentrarea si pentru a-si atinge obiectivele sau pentru nu a se mai simti vulgare dupa cuplari extreme si nepotrivite. Unele dintre ele s-au saturat de propriul lor comportament promiscuu, altele s-au saturat de comportamentul persoanelor innebunite dupa sex din jurul lor.

Ideea de a-ti canaliza energia sexuala in alte directii creative ma duce cu gandul la acel episod din Seinfeld, „Abstinenta” in care George devine mai destept fara sex (iubita lui avea mononucleoza infectioasa), iar Elaine devine mai proasta (iubitul ei era ocupat cu invatatul). Apropo, daca n-ai vazut inca acest episod, trebuie neaparat sa-l vezi.

Un redactor a intervievat-o pe una dintre aceste newyorkeze celibatare: “Intrebare importanta: ti se pare ca tipii sunt mai interesati de tine atunci cand scoti sexul din ecuatie?” Raspunsul: “Absolut. Intotdeauna iti doresti ceea ce nu poti avea.” Dragut. Eu zic asa: daca ai parte de prea mult sex, nu strica sa reevaluezi lucrurile care sunt importante pentru tine si sa-ti reexaminezi propria valoare.

Ai facut vreodata un juramant de celibat si te-a ajutat acest lucru sa-ti limpezesti mintea si sa-ti atingi obiectivele? Esti deja celibatara? Hai sa vorbim despre acest subiect pe forumul Mayra!

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou