Oamenii Strazii, pentru prima data modele intr-un photo shoot de moda urbana

Prin oras

Oamenii Strazii, pentru prima data modele intr-un photo shoot de moda urbana

Colecții noi, trenduri – cum rămâne cu cei pentru care ultimele colecții se afișează în tomberoane, canale și la colț de stradă?

O sedinta foto controversata de moda i-a avut ca modele chiar pe oamenii strazii din Bucuresti. Fotografiile au fost realizate de Ollie Gang Shop, magazin reprezentativ de cultura urbana si streewear, cu scopul de a starni interes pentru proiectul umanitar The Street Store, primul magazin gratuit pentru persoanele fara adapost.

 

 

In Romania exista peste 15.000 de persoane adulte fara adapost, dintre care mai mult de 5.000 traiesc in Bucuresti.
Pentru ei dedicam The Street Store, cel mai interesant eveniment umanitar al strazii, inființat pe strada si intretinut de oameni.

Evenimentul va avea loc in data de 3 octombrie in Bucuresti, pe strada Schitu Magureanu, chiar pe trotuarul Parcului Cismigiu. Oricine poate contribui cu haine, incaltaminte si accesorii, iar persoanele fara adapost pot sa aleaga ceea ce au nevoie.

Sedinta foto disponibila aici face parte dintr-o campanie pentru The Street Store. Fotografiile cu persoane fara adapost, postate initial pe Facebook au strans deja peste 1.100 de interactiuni, printre care si share-uri de la artisti romani precum Lora, si binecunoscuti bloggeri romani.

Scopul fotografiilor este sa atraga atentia asupra problemelor cu care persoanele fara adapost se confrunta in special inainte de inceperea sezonului rece. Vrem sa incurajam cat mai multi oameni sa doneze hainele si pantofii care si-au terminat viata in garderoba,  dar care ar putea fi de mare ajutor celor fara adapost.

 

 

La Street Store, persoanele fara adapost au parte de o experienta de cumparaturi completa si prietenoasa, avand sansa de a-si alege si chiar de a refuza ceea ce nu li se potriveste.

Asociatiile Homeless, Samu Social, FREE si Asociatia Umanista Romana se vor asigura ca apelul catre persoanele fara adapost se va face auzit.

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=QDw0JtwQU8A

The Street Store a luat nastere în Africa de Sud si a fost preluat apoi în toata lumea.

Ne propunem sa fie mai mult decat o actiune de donare de imbracaminte. Scopul este de a le oferi oamenilor fara posibilităti financiare aceleasi drepturi ca celor ce pot plati pentru hainele pe care si le doresc.

Credit foto:  Andrei Nemirschifeedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou